biodata

Tuesday, October 6, 2009

Show aidulfitri 09' & Open House sana sini

Pada hari Ahad lepas 4/10/09 pukul 11.30am, AJK Masjid Ubudiah telah menjemputku menghiburkan tetamu2 yg dtg ke Open Masjid di Cheras. alhamdulillah ramai yg datang..memang meriah, PA system pun ok..mulanya tak pasang moniter, aku request engineer tu supaya pasang..maklumlah penting moniter ni..Ifa Raziah pun tak akan nyanyi kalau tak de moniter..apatah lagi artis2 yg ada nama besar...


tuuu dia, berpusu-pusu org datang amek makanan dan minuman

aku mulakan dengan lagu Assalamualaikum, dr Raihan
sebanyak 9 lagu aku dendangkan kepada pengunjung termasuklah 1 lagu raya, Ceria Syawal..nyanyian Kumpulan Alarmme & Ideal..bolehlah dengar kt dlm YouTube... ada lagu Ceria Syawal

penutup aku nyanyi lagu Ayah & Ibu..show tamat dekat2 nak pukul 1...alhamdulillah syukur mereka puas hati..kata pengerusi masjid..ini 1st time panggil artis hiburkan tetamu..nasib baiklah imam kat situ sporting
nilah pengurus aku yang dulu, Ust Razis..(elok dibuang istilah 'ustaz' tu) sebelum aku menyedari penipuannya yg menjijikan. sapa2 yg berjumpa dengan dia ni kena hati2, sebab dia telah terlibat banyak kes penipuan termasuk duit org masjid. dia dah beberapa kali masuk paper metro kes penipuan duit umrah dan macam2 lagi. pernah dipenjarakan. aku pun dah kena tipu dengan dia..takpa aku nak tengok tarian sumbang dia dulu...si razis ni dia guna kehenseman dia untuk pikat wanita..berapa ramai wanita & isteri dia tertipu..aku sendiri jumpa isteri ke3 dia yg sedang mengandung ditinggalkan tanpa nafkah dan 2 org anak masih kecil dibiarkan kerinduan... sekarang tengah diburu oleh polis dan JAIS..aku yakin tak lama lagi dia akan disumbat ke dalam bilik besi.ni Open House di rumah abg Karim dan Kak Zamharira..tengah kyusuk si Razis tu baca doa selamat (..dalam hati macamna nak kencing tuanrumah ni agaknya...)

malamnye pulak ada OH kt rumah pengasuh Husna, Nabil & Hanzalah kat Antara Gapi. makan lauk sambal tempoyak...serious sedap..lama dah tak makan..arwah mak aku je yg selalu masak dulu
haa ni gambar "abah" anak2 aku... baik nyer posing

video
nilah lagu ceria syawal tu

5 comments:

  1. Harap 'Ustaz' Razis tu akan menerima balasan yg setimpal dr Allah. kalau x kat dunia, di akhirat. x pernah saya jumpa org munafik mcm dia nie. keluarga saya pun ditipunya. patut disebarkan cerita pasal razis ni. nampak mcm nak mengaibkan tp bg saya x coz dia sgt licik. banyak perempuan dia kahwin & tipu. org ramai kena hati2

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamat org tua die...kadang2 aku ade nampak die dekat sane
      90-17-02 putra ria,
      jalan bangsar,
      59200 kl

      Delete
    2. Terima kasih bagi alamat dia dia dah kenaq tangkap dah
      http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/10/video-alasan-ustaz-kasanova-kahwin-11.html

      Delete
  2. Semoga dia Insaf dan bertaubatlah hendaknya...

    ReplyDelete
  3. syukur dah kena tahan.

    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/10/video-alasan-ustaz-kasanova-kahwin-11.html

    ReplyDelete